Norme de deviz pentru produsele TERAPLAST si Oferte de preturi de la furnizorii de interes national -Iunie 2018



test Diana


Luna iunie a anului 2018 vine în sprijinul activității dumneavoastră cu:

- Norme de deviz pentru produsele TERAPLAST
și
Oferte de prețuri actualizate de la 53 de furnizori de interes național.



Teraplast S.A. face parte din grupul Teraplast, cel mai mare procesator de PVC din România și unul dintre principalii producători de materiale pentru piața instalațiilor și construcțiilor. Grupul s-a aflat constant în slujba clienților și a partenerilor săi, dedicându-se dezvoltării permanente a activității.
 
Teraplast a investit constant în dezvoltarea tehnologică, având în prezent capacitatea de a furniza pe piața materialelor de construcții soluții moderne, eficiente și inovatoare, precum sistemele de scurgere, canalizare și aducțiune, sistemele de amenajări interioare, sistemele de tâmplărie termoizolantă sau sistemele de închidere exterioară cu panouri termoizolante.


Normele de deviz pentru produsele TERAPLAST sunt implementate în programele pentru devize WinDoc Deviz și Devizonline și au următoarele coduri: AcD67+, AcD68+, AcD69+, AcD70+, AcD71+, AcE1109+, AcE1110+, AcE1111+, AcE1112+, AcE1113+, AcE1114+, AcE1115+, AcE1116+.
 



Noutățile prezentate în acest buletin, normele de deviz și ofertele de prețuri actuale, sunt disponibile în programele pentru devize:

WinDoc Deviz
Devizonline.ro


Dacă doriți să actualizați baza de date a WinDoc Deviz sau abonamentul Devizonline, consultați oferta specială și completați formularul de comandă sau contactați reprezentantul dumneavoastră.
 

Consultați oferta specială