Seminar de prezentare a programului Deviz 360 la Ramada Plaza, CraiovaTe invitam la seminarul de prezentare a programului Deviz 360!
Locul: Ramada Plaza, Craiova, Calea Bucuresti nr.1, sala Henri Coanda
Data: 19.07.2019, orele 11:00-13:00
Accesul: GRATUIT pe baza confirmarii participarii la eveniment.
Detalii si inscrieri la Telefon 0758092227 sau completand formularul onlineNorme de deviz pentru sistemul de acoperis RODACH - DAMILA si Oferte de preturi de la furnizorii de interes national - Decembrie 2018Noutati_CE_decembrie_2018_copy1

În ultima lună din anul 2018 venim în sprijinul dumneavoastră cu:
Damila, societate comercială cu capital privat, 100% românesc, ocupă un loc important pe piața materialelor de construcții și finisaje din România, având rol de producător, importator și distribuitor pentru produsele pe care le comercializează. Societatea a fost fondată în anul 1992 și își are rădăcinile în comuna Măciuca din județul Vâlcea.

De-a lungul anilor, Damila a dezvoltat un model de business propriu, încercând să înteleagă cât mai bine piața, cerințele și exigențele partenerilor săi, persoane fizice și juridice, în ceea ce privește calitatea și diversitatea produselor, a serviciilor oferite.

Damila oferă soluții complete pentru construcții, de la fundație până la amenajări interioare și exterioare. 

Această companie este totodată preocupată să facă producție în România și să ofere produse realizate în bazele proprii de producție: sisteme complete de acoperișuri Rodach, plasă sudată pentru armături, plasă pentru gard EN-GARDE, oțel beton fasonat și altele.


Codurile normelor de deviz sunt: CE22+, CE23+, CE24+, CE25+, CE26+, CE27+.
Noutățile prezentate în acest buletin, normele de deviz și ofertele de prețuri actuale, sunt disponibile în programele pentru devize:

WinDoc Deviz
Devizonline.ro
Deviz 360

Dacă doriți să actualizați baza de date a WinDoc Deviz, abonamentul Devizonline sau Deviz 360, consultați oferta specială și completați formularul de comandă sau contactați reprezentantul dumneavoastră.
Consultați oferta specială!