Norme de deviz HAURTON, Norme de deviz PIPELIFE (Stormbox II, RAINEO) si Oferte de preturi de la furnizori - Iulie 2019Noutati_CE_Iulie_2019_nou_site

Concernul german Hauraton GmbH& Co. KG este lider pe piata mondiala in drenarea si tratarea apelor de suprafata.
De la drenajul zonelor particulare restranse si pana la aplicatiile industriale mari, de la parcari sub si supraterane la terase, Hauraton poate oferi rigola potrivita pentru a asigura o drenare a apei de suprafata rapida si in siguranta.
Rigolele sunt rezistente la agenti chimici, coroziune si inghet; posibilitatile de combinare a rigolelor cu diferite tipuri de gratare asigura acoperirea tuturor claselor de sarcina, de la aplicatiile pentru pasageri, pana la zonele de trafic greu (clasa de sarcina A – F).
Pe langa rigole, firma Hauraton pune la dispozitia clientilor sai separatoare de hidrocarburi, separatoare de grasimi, amidon si neutralizatoare din beton, polietilena de inalta densitate, polipropilena, otel sau inox precum si produse pentru amenajarea curtilor si gradinilor, a zonelor verzi, si sisteme de retentie si infiltrare pentru stabilizarea solului (taluzare autostrazi).
Codurile acestor norme de deviz sunt: AcE2 08
+, AcE2 09+, AcE2 10+, AcE2 11+, AcA 43+.

RAINEO este un Sisteme de retentie si stocare a apelor meteorice.
Caracteristici:
- Materie primă: pp (polipropilenă)
- Culoare: verde
- Dimensiuni: 1200 x 600 x 600mm
Avantaje:
- Rezistență mecanică ridicată
- 95.5% volum util
- Greutate redusă, montare rapidă și ușoară;
Aplicații:
- Crearea unor volume tampon de preluare a apelor meteorice și eventual stocarea acestora pentru infiltrare, utilizare ulterioară sau ameliorare (stocare temporară).

Codurile acestor norme de deviz sunt: AcE1 131+, AcE1 132+, AcE1 133+, AcE1 134+.
Începând cu luna Iulie a anului 2019 găsiți în baza de date a  programelor pentru devize  încă 27 oferte de preturi de la furnizori. În total, găsiți liste de preturi de la peste 440 furnizori de interes național.

 

Noutățile prezentate în acest buletin, normele de deviz și ofertele de prețuri actuale, sunt disponibile în programele pentru devize:

WinDoc Deviz
Devizonline.ro
Deviz 360

Dacă doriți să actualizați baza de date a WinDoc Deviz, abonamentul Devizonline sau Deviz 360, consultați oferta specială și completați formularul de comandă sau contactați reprezentantul dumneavoastră.
Consultați oferta specială!