Norme de deviz pentru capacele din material compozit (SMC) SAV SISTEM - Noiembrie 2019site_Noutati_CE_Noiembrie_2019_copy1

  • Norme de deviz pentru sistemele de capace din material compozit - SAV SISTEM
  • Oferte de preturi de la 28 de furnizori de interes național
SAV Sistem SRL face parte din grupul de firme Meda Park. Meda Park SRL a cooptat specialiști de la ACC Engineering SRL și a creat o nouă firmă, SAV Sistem SRL, care se ocupă cu producția capacelor din material compozit (SMC) devenind primii producători din România de astfel de produse.
Normele de deviz se referă la sistemele de capace din material compozit SAV SISTEM, destinate atât zonelor cu trafic pietonal -tip A15,  zonelor cu trafic pietonal și trasee de biciclete -tip B125, dar și zonei drumurilor (inclusiv staționări) cu circulație de vehicule grele și autostrăzi-tip D400. Codurile acestor norme sunt: AcE2 15+, AcE2 16+, AcE2 17+.

Folosește listele de prețuri actualizate de la cei 28 de furnizori incluse luna aceasta în baza de date. În total, găsiți în programul pentru devize liste de preturi de la peste 491 furnizori de interes național.

Noutățile prezentate în acest buletin, normele de deviz și ofertele de prețuri actuale, sunt disponibile în programele pentru devize:

WinDoc Deviz
Devizonline.ro
Deviz 360

Dacă doriți să actualizați baza de date a WinDoc Deviz, abonamentul Devizonline sau Deviz 360, consultați oferta specială și completați formularul de comandă sau contactați reprezentantul dumneavoastră.
Consultați oferta specială!