Norme noi de deviz si oferte de preturi de la furnizori - Iunie 2020Noutati_CE_Iunie_2020_site

Știm cât de greu este pentru tine să evaluezi CORECT costul lucrărilor tale fără a avea oferte de prețuri actuale de la furnizorii tăi sau fără să folosești norme de deviz pentru tehnologii noi!

În sensul acesta, în fiecare lună venim în sprijinul tău cu noi norme de deviz elaborate în parteneriat cu producătorii de materiale și tehnologii noi, dar și cu oferte de preturi de la furnizorii de interes național.
Luna aceasta îți punem la dispoziție:
  • Norme de deviz revizuite pentru produsele IZOPOR -  ELPRECO
  • Normă de deviz pentru ignifugarea lemnului folosind produsul IGNITUR - GENERALSTING
  • Oferte de prețuri de la 20 furnizori de interes național

- Produsul ignifug IGNITUR este un produs profesional pe bază de silicați și aditivi specifici.

- Se utilizează pentru ignifugarea elementelor din lemn de brad aflate în interiorul construcțiilor ferite de apă și umiditate. Pelicula rezultată prin aplicarea soluției ignifuge îngreunează aprinderea materialului lemons, reduce viteza de ardere și propagare a flăcărilor la suprafața materialelor protejate.

Codul acestei norme de deviz este:   CN70+.- Gama de BCA IZOPOR oferă oricărei construcţii o izolare termică superioară faţă de alte materiale de zidărie. Transferul caloric redus duce la conservarea temperaturii în interiorul locuinţei, indiferent de anotimp şi de temperatura exterioară.

Cu ajutorul echipei ELPRECO am revizuit normele de deviz pentru elementele din BCA IZOPOR conform ultimelor specificații tehnice furnizare de către producător. Codurile acestor norme sunt: CD100+, CD101 și CD124+.

Folosește listele de prețuri actualizate de la cei 20 furnizori incluse luna aceasta în baza de date.
Folosind normele de deviz pentru tehnologii noi și ofertele de prețuri actuale de la furnizori întreaga ta experiență de lucru va deveni mai plăcută:
  • Timpul de lucru se reduce la jumătate
  • Ai în baza de date informații corecte, verificate atât de producători/furnizori cât și de echipa Softmagazin


Completează acest formular.
Noutățile prezentate în acest buletin, normele de deviz și ofertele de prețuri actuale, sunt disponibile în programele pentru devize:

WinDoc Deviz (cu abonament de actualizare bază de date activ)
Devizonline.ro
Deviz 360
Consultați oferta specială!