Norme noi de deviz si oferte de preturi de la furnizori - Februarie 2021site_Noutati_CE_Februarie 2021_trimitere toata lista_copy1

Noutăți - Februarie 2021
Întâmpini dificultăți în evaluarea costului lucrărilor tale? Folosind cele mai noi tehnologii și prețuri de la furnizori esti sigur de o evaluare corectă!
Luna aceasta îți punem la dispoziție:
  • Norme de deviz pentru epurarea și depozitarea apelor -  Alfa Ecologic (Bazine vidanjabile, Ministații epurare Full Control și Rezervoare subterane)
  • Oferte de prețuri de la 16 furnizori de interes național

Norme de deviz pentru epurarea și depozitarea apelor - 
Alfa Ecologic
Societatea comercială Alfa Ecologic SRL, cu sediul în Hunedoara, a fost înființată în anul 2009, cu capital privat integral românesc, având drept scop principal promovarea sistemelor ecologice de epurare a apelor menajere (fose septice, ministații de epurare, separatoare de grăsimi și hidrocarburi), precum și rezervoare orizontale și verticale, subterane și supraterane, toate realizate din fibră de sticlă, pentru capacități de 1l la 1265 mc.


Bazinele vidanjabile din poliesteri armaţi cu fibră de sticlă 1st Criber sunt fabricate într-o gamă variată de volume și dimensiuni.

Se utilizează în zone fără canalizare, unde pânză freatică este aproape de suprafață.

Ministația de epurare FULL CONTROL este cea mai bună soluție pentru locuințele individuale care nu dispun de un sistem centralizat de canalizare.

Cu o gama variată de volume și dimensiuni, rezervoarele orizontale 1st Criber sunt prima opțiune pentru aplicațiile în care se cere stocarea mediilor lichide sub nivelul solului.

Datorită materialelor din care sunt fabricate - poliesteri armați cu fibră de sticlă - rezervoarele subterane, spre deosebire de cele din metal, nu necesită întreținere.
Codurile acestor norme de deviz sunt: AcD72+ , AcD73+, AcD74+.

Folosește listele de prețuri actualizate de la cei 16 furnizori incluse luna aceasta în baza de date.

Folosind normele de deviz pentru tehnologii noi și ofertele de prețuri actuale de la furnizori întreaga ta experiență de lucru va deveni mai plăcută:
  • Timpul de lucru se reduce la jumătate
  • Ai în baza de date informații corecte, verificate atât de producători/furnizori cât și de echipa Softmagazin

Noutățile prezentate în acest buletin, normele de deviz și ofertele de prețuri actuale, sunt disponibile în programele pentru devize:

WinDoc Deviz (cu abonament de actualizare bază de date activ)
WinDoc Devizonline
Deviz 360
Aplicația de mobil Estimator AR

 
Testează gratuit