Noutati programe devize Decembrie 2022*|MC:SUBJECT|*

Specificații tehnice pentru Echipamente

Resursele sunt materia primă din care se crează devizele. În programele de devize folosim 5 categorii de resurse: materiale, manoperă, utilaje, transport și echipamente. Echipamentele pot să fie de 4 feluri: echipamente cu montaj, echipamente fără montaj, dotări și active necorporale. În programul de devize Windoc Deviz și Deviz 360 echipamentele pot să fie adăugate direct din oferta de la furnizori. Pentru că în lunile anterioare am conectat ofertele de la furnizori cu web site-ul furnizorilor, în luna Decembrie am creat o funcție de preluare automată a fișelor tehnice pentru echipamente de pe web site furnizori. Dacă la o listă de echipamente adăugați un echipament din oferte de la furnizori, puteți genera imediat formularul F5 - Fișe tehnice cu specificațiile preluate automat de pe web site producător.

Coloană TVA la Deviz General

Devizul General ne dă valoarea totală a unui Obiectiv de investiții. Este structurat pe capitole și subcapitole de cheltuieli conform Anexa 7 HG 907. În devizul General sunt capitole de cheltuieli la care se aplică TVA și capitole de cheltuieli la care nu se aplică TVA. Pentru a vizualiza mai clar acest lucru, am adăugat coloana TVA în Editorul Devizului General.

Decontare conform OUG 64, OUG 47 si OG 15

Funcția de ajustare prețuri la decontare conform OG 5, OUG 47 și OUG 64 și calcul coeficienți de ajustare te ajută să decontezi și să încasezi la timp lucrările tale. În luna Decembrie, am adăugat Indicii de cost în Construcții actuali pentru a putea calcula corect coeficienții de ajustare a prețurilor pentru lucrările tale.

Testează gratuit

Înregistrează-te pe pagina noastră Web, Facebook, LinkedIn sau Youtube ca să fii la curent cu noutățile despre programele de devize și cursuri de devize organizate de Softmagazin.

Cu prietenie,
Adrian Buhai
Manager proiect
Softmagazin
0744.260802
www.deviz.ro